Kızım ve Ben filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Kızım ve Ben oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Kızım ve Ben oyuncuları kimdir, konusu nedir sorusu araştırılıyor. Kızım ve Ben filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Sen Anlat Karadeniz oyuncuları arasında yer alan İrem Helvacıoğlu Kızım ve Ben filminde rol aldı. Kızım ve Ben filminin oyuncu kadrosu da epey dikkat çekici. Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra filmde, oyunculuğuyla göz dolduran ve önümüzdeki dönemde en iddialı çocuk oyuncular arasına adını yazdıracak olan Zülal Memişoğlu da yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca ünlü oyuncular Ayça Kuru, Teoman Ayık, Gizem Hatipoğlu, İskender Bağcılar, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Eniz Aybar, Tuncay Çağıl, Dursun Ali Şahin, Cem Cücenoğlu ve Barış Nalbant da bulunuyor. Filmin konuk oyuncuları arasında ise iki ünlü isim var: Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı. Polisiye-Dram türünde çekilen filmin konusu, ‘’Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Kızım ve Ben filminin biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

Kızım ve Ben oyuncuları konusu merak ediliyor. Kızım ve Ben oyuncuları kimdir? Sen Anlat Karadeniz oyuncuları arasında yer alan İrem Helvacıoğlu Kızım ve Ben filminde rol aldı. Sen Anlat Karadeniz oyuncuları arasında yer alan İrem Helvacıoğlu Kızım ve Ben filminde rol aldı. Kızım ve Ben filminin oyuncu kadrosu da epey dikkat çekici. Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra filmde, oyunculuğuyla göz dolduran ve önümüzdeki dönemde en iddialı çocuk oyuncular arasına adını yazdıracak olan Zülal Memişoğlu da yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca ünlü oyuncular Ayça Kuru, Teoman Ayık, Gizem Hatipoğlu, İskender Bağcılar, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Eniz Aybar, Tuncay Çağıl, Dursun Ali Şahin, Cem Cücenoğlu ve Barış Nalbant da bulunuyor. Filmin konuk oyuncuları arasında ise iki ünlü isim var: Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı. İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Çocukluğu Almanya’da geçmesine rağmen aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alarak başladı. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile giriş yaptı. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Kurtlar Vadisi’nde Esra, Muhteşem Yüzyıl’da ise Clara rolü ile ekrana geldi.

KIZIM ve BEN FİLMİNİN KONUSU

Polisiye-Dram türünde çekilen filmin konusu, ‘’Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Kızım ve Ben filminin biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.’’

FİLMİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kızım ve Ben filminin oyuncu kadrosu da epey dikkat çekici. Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra filmde, oyunculuğuyla göz dolduran ve önümüzdeki dönemde en iddialı çocuk oyuncular arasına adını yazdıracak olan Zülal Memişoğlu da yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca ünlü oyuncular Ayça Kuru, Teoman Ayık, Gizem Hatipoğlu, İskender Bağcılar, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Eniz Aybar, Tuncay Çağıl, Dursun Ali Şahin, Cem Cücenoğlu ve Barış Nalbant da bulunuyor. Filmin konuk oyuncuları arasında ise iki ünlü isim var: Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Çocukluğu Almanya’da geçmesine rağmen aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alarak başladı. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile giriş yaptı. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Kurtlar Vadisi’nde Esra, Muhteşem Yüzyıl’da ise Clara rolü ile ekrana geldi. 2016 yaz sezonunda başlayan No:309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, gençlik dizisinin 39. bölümünde kadrodan ayrıldı. İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz'de başrol oynuyor.

İREM HELVACOĞLU’NUN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken İrem Helvacıoğlu'nun hayatında biri var. Sevgilisiyle sık sık fotoğraf paylaşan İrem Helvacıoğlu yeni projesi için heyecanlı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.