Kızım dizisi ne zaman yayınlanacak? Kızım 16. Yeni bölüm fragmanı yayında!

Kızım 16. Yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. TV 8’de ekrana gelen dizi her hafta Cuma akşamları yayınlanıyor. Yeni yıl ile beraber dizinin yeni bölümleri ekrana gelmemeye başladı. İzleyiciler heyecanla yeni bölümü beklemeye başladılar. Kızım dizisinin yeni bölümü 25 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. 25 Ocak 2019 Cuma günü ekranda olacak yeni bölümde Asu ve Öykü arasında kısa süreli gerginlik yaşanacak. Demir kızı olmadan vakit geçirmenin keyfini sürerken Öykü’nün sorumluluklarından bıkan Asu mahkemede neden kendisini seçtiğini soracak. Öykü ise Asu’dan gelen şok tepki karşısında hayal kırıklığı yaşamaya devam edecek.

Kızım yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Kızım dizisi ne zaman başlıyor? Yeni yıl ile beraber TV 8 yayın akışında yer almayan dizinin başlama tarihi belli oldu. Yeni bölüm fragmanı akıllardaki soru işaretlerini cevapladı. Dizinin yeni bölümü 25 Ocak’ta ekrana gelecek. Yeni bölümde  Asu ve Öykü arasında kısa süreli gerginlik yaşıyor. Demir kızı olmadan vakit geçirmenin keyfini sürerken Öykü’nün sorumluluklarından bıkan Asu mahkemede neden kendisini seçtiğini soruyor. Kızım yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde sizlerle.

KIZIM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIZIM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kızım yeni bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı TV8'de ekrana gelecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

25 Ocak 2019 Cuma günü ekranda olacak yeni bölümde Asu ve Öykü arasında kısa süreli gerginlik yaşanacak. Demir kızı olmadan vakit geçirmenin keyfini sürerken Öykü’nün sorumluluklarından bıkan Asu mahkemede neden kendisini seçtiğini soracak. Öykü ise Asu’dan gelen şok tepki karşısında hayal kırıklığı yaşamaya devam edecek.

KIZIM DİZİSİNİN KONUSU

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.

?

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.