Kızılcık Şerbeti fragmanı | Pembe, Alev'e savaş açıyor! Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 2. fragmanı

Kızılcık Şerbeti 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Doğa'nın Pembe'ye Fatih'le evlendiğini söylemesi damga vurmuştu. Doğa'nın bu hamlesine karşılık Pembe nasıl bir tepki verecek? Öte yandan Ömer'in barda karşılaştığı kızın başka bir yerde farklı bir şekilde karşısına çıkması Kızılcık Şerbeti 46. Bölüme dair heyecanı artırdı. İşte Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 2. Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti fragmanında Pembe Alev ve tüm ailesine savaş açıyor. Pembe'nin şikayet ederek gözaltına alınmasına neden olduğu Alev'e söylediği "Abdullah Bey gelemedi, beni gönderdi!" sözü, yeni bölüme dair heyecanı artırıyor. İşte Kızılcık Şerbeti 46. Bölümden 2. fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 46. BÖLÜM 2. FRAGMAN | "BÜTÜN EVLATLARIM BENİ SIRTIMDAN BIÇAKLADI..."

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızılcık Şerbeti 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm Fragmanında Pembe hanım, Alev'i gözaltına aldırıyor!

Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

KIZILCIK ŞERBETİ 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti'nin ekrana gelen son bölümünde Ünallar'ın evinde sular durulmuyor. Fatih'le yeniden evlenen Doğa, Pembe'ye adeta meydan okurken, Alev'e de artık onun yanında olduğunu söylüyor.

Kızılcık Şerbeti 45. Bölümde Abdullah'ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe Alev'e daha da bilenecektir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır.

Ömer, Kıvılcım'a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer'i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır.

Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişmektedir. Kanalın yılbaşı partisine tüm ailesiyle katılan Pembe'yi Rüzgar'ın onur konuğu olarak takdim etmesi Pembe'nin çok hoşuna gider.

Pembe'nin Fatih'e bir kız arkadaş bulma çabalarını anlayan Doğa için artık bu son damladır. Doğa, Pembe'ye açıktan savaş ilan eder.

Fatih ile gizlice evlenen Doğa için intikam vakti gelmiştir. Pembe'nin karşısına geçerek "biz evlendik" diyen Doğa, Fatih'i ateşe atar.