Kısmetse Olur son bölüm Gamze ve Hazal kavgası

Ekranların fenomen programı Kısmetse Olur'un dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Gamze ve Hazal arasında çıkan kavga, diğer gelin adaylarının araya girmesiyle son buldu.

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Hazal ile ilişkisi sallantıda olan Semih, Gamze'yi tanımak istediğini söyleyince ortalık birbirine girdi. Semih “Gamze’yi tanımak istiyorum kardeşim o da bekar ben de bekarım. var mı sıkıntı?” diyerek Hazal’ı unuttuğunu ve yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. 

HAZAL ÇILDIRDI

Semih’in sözlerinin ardından gelin adayları şoke oluyor. Hazal ise damatlar evini basıyor ve Semih’ten hesap soruyor. Bakalım bu baskından sonra evde neler yaşanacak?


HAZAL VE SEMİH İÇİN TÜM UMUTLAR TÜKENİYOR MU?
Semih'in Gamze'yi kırmızı odaya çağırmasıyla deliye dönen Hazal, Semih'ten ayrılma kararı mı alacak merak konusu oldu. Semih'in Hazal'a tartışma sırasında "Sana mı soracağım" demesi üzerine ipler iyice gerildi.

KISMETSE OLUR HAKKINDA

7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor.  Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.