Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda bitti mi?

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda dün akşam son kez izleyicileri ile buluştu. Gerçek yaşam öyküleri ile gönüllere taht kuran diziden hayranlarını üzecek karar geldi. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı dizi 61. bölümü ile veda etti. Dizinin sonunda Gülseren Budayıcıoğlu'nun mesajı yayınlandı.

Tv8 ekranlarında her hafta cuma günü yayınlanan Kırmızı Oda final yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek yaşam öykülerine dayanan Kırmızı Oda 61.bölüm ile ekrana veda etti. Dizi hayranları "Kırmızı Oda final mi yapıyor, bitti mi? Kırmızı Oda neden final yapıyor?" sorularının yanıtını araştırıyor...

KIRMIZI ODA NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İki sezondur ekranda olan Kırmızı Oda, son dönemlerde düşen reytinglerini kurtarma mücadelesine girmiş ancak başarılı olamamıştı. Dizinin bu nedenle final yaptığı tahmin ediliyor.

BİNNUR KAYA'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Instagram hesabından paylaşımda bulunan başrol oyuncusu Binnur Kaya veda mesajında, 'Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle.' ifadelerine yer verdi.