Kırmızı Oda 52. bölüm izle tek parça! Tv8 Kırmızı Oda son bölüm izle full!

Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin ve Sezin Bozacı'nın yer aldığı Kırmızı Oda dün akşam 52. yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizide danışan olarak katılan oyuncular ve canlandırdıkları hayatlar izleyiciler tarafından nefessiz izleniyor. İşte Kırmızı Oda 52. bölüm izleme linki...

Kırmızı Oda dizisi 52. yeni bölüm dün akşam ekrana geldi. Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da gerçek hayat hikayeleri anlatılıyor. Dizide bu hafta Derya ve Pembe'nin de hayat hikayesi devam ederken, Dara karakteri ile Gökhan Özoğuz da dahil oluyor.

KIRMIZI ODA 52. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

KIRMIZI ODA 52. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda'ya bu hafta Dara karakteri ile Gökhan Özoğuz dahil oluyor. uyku problemi çeken ve bu yüzden pek çok sıkıntıyla karşılaşan Dara'nın hikayesi bugünden itibaren ekranlarda olacak.

Aynı zamanda Derya ve Pembe'nin de hayat hikayesi anlatılmaya devam edilecek.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor.

Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikâyesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır. Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikâyelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan