Kırmızı Oda 47. bölüm izle tek parça! Tv8 Kırmızı Oda 47. son bölüm izle kesintisiz!

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla izleyiciden tam not aldı. Reyting rekortmeni dizinin 47. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Kırmızı Oda 46. bölümünde yeni karakter Zekiye'nin hikayesine başlanıyor. Yayınlanan yeni fragmanda; Keklik isminde bir hastanın Doktor Hanım'ı görmeye geldiği görülürken, Süveyda ise cinsel istismara uğradığı anları hatırladı.

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda bu akşam 47. bölümü ile ekrana geliyor. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralamaya devam ediyor.

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM ÖZETİ

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla yine izleyiciyi büyüledi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor.

Bu akşam Rezzan'ın gözlerimizi dolduran hikayesi işlenecek.

Zekiye'nin hikayesi kaldığı yerden devam edecek.

Gerçek dünya Rezzan'a acıdan başka hiçbir şey vermemiş olsa da Doktor Hanım bunu değiştirecek.

Derya ve Rezzan'ın anneleriyle olan ilişkileri, Zekiye'nin ise annelik mücadelesi bu akşam ekrana geliyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.