Kırmızı Oda 46. bölüm izle tek parça! Kırmızı Oda 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla izleyiciden tam not aldı. Reyting rekortmeni dizinin 46. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Kırmızı Oda 46. bölümünde yeni karakter Zekiye'nin hikayesine başlanıyor. Yayınlanan yeni fragmanda; Keklik isminde bir hastanın Doktor Hanım'ı görmeye geldiği görülürken, Süveyda ise cinsel istismara uğradığı anları hatırladı.

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralamaya devam ediyor. Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 46. bölüm ile ekrana geliyor...

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kırmızı Oda 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜM ÖZETİ

Kırmızı Oda 46. bölümünde yeni karakter Zekiye'nin hikayesine başlanıyor. Yayınlanan yeni fragmanda; Keklik isminde bir hastanın Doktor Hanım'ı görmeye geldiği görülürken, Süveyda ise cinsel istismara uğradığı anları hatırladı.

Rezzan tedaviye annesi ile birlikte gelirken, ablasının intihar ettiğini söylemesi herkesi şaşırttı.

Doktor Hanım ise asıl hasta olanın Rezzan'ın annesi olduğunu söylerken, Rezzan'ın kardeşinin annesi tarafından öldürüldüğü görüldü.

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.