Kırmızı Oda yeni sezon ilk bölüm kesintisiz, full izle! Kırmızı Oda 43. bölüm izle tek parça!

Tv8 ekranlarının her cuma akşamına damgasını vuran dizisi Kırmızı Oda 2. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Kırmızı Oda dizisine yeni sezonda İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman'ın yanı sıra Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar'ın kadroya katıldığı görülüyor. Dizide her hikayeye farklı bir oyuncu hayat veriyor. Kırmızı Oda yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek...

Tv8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda bu akşam 43. yeni bölümüyle nefesleri kesti. Kırmızı Oda yeni bölüme dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

KIRMIZI ODA 43. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 43. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni sezonun ilk bölümünde yeni oyuncular ve hikayeler diziye dahil olacak.

KIRMIZI ODA YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Kırmızı Oda yeni sezon fragmanında yer alan yeni konuk oyuncular dikkat çekti. Fragmanda Nihal Yalçın, Başak Daşman, İlayda Alişan ve Ayça Bingöl'ün yanı sıra Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar da yer alıyor.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda'nın 42. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sora babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer'in yaşadığı şoku Doktor Hanım'a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener) eşi Nihal'e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım'la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer'le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço'ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım'la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder. Doktor Hanım'ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırtır.

Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi nedir? Kırmızı Oda'nın Süveyda'sı İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli?