Kırmızı Oda 42. bölüm izle tek parça! Kırmızı Oda sezon finali izle full!

Gerçek hayat hikayelerini anlatan Kırmızı Oda dün akşam sezon finali yaptı. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak gerçek hikayeleri işliyor. Dizide bu hafta TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakteri ile Merve Dizdar kadroya dahil oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dün akşam ekrana gelerek 42. bölüm ile sezon finali yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin başrol koltuğunda Binnur Kaya yer alıyor. Doktor Manolya Hanım, bu hafta da Zafer, Vahit Bey ve Mitra'nın yanı sıra sürpriz olarak Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini dinleyecek...

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!


KIRMIZI ODA 42. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Zafer, Mitra'nın babasının sevgilisi olduğunu öğreniyor. Zafer, Doktor Hanım'a eşine aşık olduğunu söylüyor. Yeni bölüm fragmanında sürpriz olarak Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakteri Doktor Hanım ile görüşmeye geliyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan

Kırmızı Oda Sadi neden yok? Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya diziden ayrıldı mı?