Kırmızı Oda 39. bölüm izle tek parça! Kırmızı Oda son bölüm kesintisiz izle!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da gerçek hikayeler anlatılmaya devam ediliyor. Kırmızı Oda'ya gelecek danışanlar bu hafta Mitra, Vahit Bey ve Sadi olacak. İzleyenler dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacağını büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. İşte Kırmızı Oda 39. bölüm izleme linki...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'da dün akşam Mitra, Sadi ve Vahit Beyin hikayeleri anlatılmaya devam edildi. Dizide, Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Peki, Kırmızı Oda'nın 39. bölümünde neler olacak? İşte Kırmızı Oda 39. bölüm izleme linki...

KIRMIZI ODA 39. BÖLÜM İZLEME LİNKİ


KIRMIZI ODA 39. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda'nın 39. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk) Doktor Hanım'a bugüne kadar herkesten sakladığı sırrını, Paris günlerinin onun için ne ifade ettiğini anlattı.

Vahit Bey (Uğur Yücel) geçmişte yaşadığı canına kıyma teşebbüsünü Doktor Hanım'a itiraf ederken bir yandan da Vahit Bey'in eşi Nurcihan Hanım (Itır Esen) ilk kez Kırmızı Oda'ya gelip Vahit'e olan gerçek duygularını itiraf etti.

Sadi (Erkan Petekkaya) biricik eşi Azra'yla yıllar sonra kavuşmalarını anlatırken, bir yandan da kapanmayan yarası Miço'dan bahsederek Doktor Hanım'ı etkiledi.

Kırmızı Oda Azra kimdir? Kırmızı Oda Sadi'nin sevgilisi Azra kaç yaşında, gerçek adı ne?

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan