Tv8 Kırmızı Oda son bölüm izle tek parça! Kırmızı Oda 34. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 34. bölümü Tv 8'de ekrana geliyor. Her cuma seyircisi ile buluşana yapım sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kırmızı Oda 34. bölümde bu hafta Sadi'nin hüzünlü ve iç yakan hikayesi devam ediyor. Öte yandan Zafer'in merakla takip edilen hayat hikayesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Haberimizin içerisinden Kırmızı Oda 34. bölümüne ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Oda 34. bölümü dün akşam izleyenlerin karşısına çıktı. Her cuma akşamı yayınlanan yapım gerçek hayat hikayelerinden kesitleri yansıtıyor. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı yapım Kırmızı Oda 34. bölümü ile yine seyirciden tam not alacak. Dizide bu akşam Zafer'in hayat hikayesinin derinliklerini inilecek. Nihal, perişan halde Zafer'e öleceğini söyler. Kırmızı Oda 34. bölümü sizlerle...

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜM FULL İZLE!

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda'da sözleşmesi uzatılan Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi ile Esra Ronabar ve Yiğit Özşener'in canlandırdıkları Nihal ile Zafer'in hikayeleri seyirciye aktarılmaya devam ediliyor.

Vahit'in gelişiyle beraber Zafer'in akıllarda soru işareti bırakan hikayesinin derinliklerine inilecek.

Uğur Yücel'in canlandırdığı Vahit karakterinin itirafı, Kırmızı Oda 34. bölüme damga vuracak.

Vahit, doktor hanıma Zafer'in durumunun babasının kendisine yaptığının aynısı olduğunu anlatır. Vahit, Manolya hanıma "Babam beni nasıl yaktıysa ben de Zaferi öyle yaktım" der.

Öte yandan Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde Nihal, Zafer'e "Ben ölüyorum" der.

Sadi ise Miço'nun ölümünü unutmak için kendisiyle savaşıyor. Acılarını her an yaşıyor gibi hatırlayan Sadi, doktor hanıma içini dökerken izleyiciyi de ağlatacak.

Arka Sokaklar 587. bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölü tek parça izle!