Kırmızı Oda 33. son bölüm tek parça izle! Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma günlerinin sevilen dizisi Kırmızı Oda 33. bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı da gelecek bölümde neler olacağını bilmek isteyen kişiler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Dizinin 33. bölümünde Sadi, Cemre'nin ölümünün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır. Peki, Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda 33. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı dizi gerçek hikayeleri anlatıyor. Dizinin 33. son bölümünde Zafer'in başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır. Kırmızı Oda 33. bölüm izleme linki ve 34. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

KIRMIZI ODA 33. BÖLÜM ÖZETİ

Nihal (Esra Ronabar), Zafer'e (Yiğit Özşener) ilk görüşte aşık olduğunu ve Zafer'in ummadığı bir hızla kendisine evlenme teklif ettiğini Doktor Hanım'a anlatırken, Zafer'in ise başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır. Sadi (Erkan Petekkaya), Cemre'nin ölümünün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır. Vahit (Uğur Yücel), babası ile aynı hastalığa yakalandığını anlarken, çocukluğunda babasının kendisine ve annesine yaşattığı travmayı da Doktor Hanım'a açar.

KIRMIZI ODA 33. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN