Kırmızı Oda 26. son bölüm izle! Kırmızı Oda 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 26. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kırmızı Oda'nın 26. bölümünde Nazlı, Doktor Hanım'ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım'la paylaşır. Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı ve 26. bölüm izleme linki ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen Kırmızı Oda 26. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kırmızı Oda 27. yeni bölüm fragmanı da gelecek bölümde neler olacağını öğrenmek isteyen meraklı izleyicilerin yakın takibine alındı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan dizi yaşanmış hayat hikayelerini izleyiciye aktarıyor. Peki, Kırmızı Oda 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kırmızı Oda'nın 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 26. bölümünde; Kumru, Şenol'dan gördüğü şiddete dayanamayıp Servet'in kendisine yaşattıklarını babaannesine anlatır. Nazlı, Doktor Hanım'ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım'la paylaşır. Babasız büyümenin zorluğuyla baş etmiş Sadi, üvey annesinin evinde gördüğü kötü muameleye bile anlayışla yaklaşarak Doktor Hanım'ı şaşırtır.

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN