Kırmızı Oda 24. bölümü ile geliyor! Sadi ölecek mi?

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, bu akşam 24. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin izleyicileri yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in başrollerinde oynadığı dizide bu hafta neler olacak? Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri ölecek mi? Diziye yeni dahil olan Pınar Deniz (Nazlı) ve Gökhan Yıkılkan (Recai) ikilisinin evlilikleri bitecek mi? Kumru iyileşecek mi?

Yapımını OGM Pictures'ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, Cuma günleri izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Daha 23 bölüm yayınlanmasına rağmen dizinin ciddi bir izleyici kitlesi var. Kırmızı Oda bugün 24. Bölümü ile ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler olacak?

Gerçek hikayelerin güçlü bir oyuncu kadrosuyla diziye taşınması herkesi derinden etkiledi. Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in başrolleri üstlendiği dizide psikolojik sorunları olan insanlar kliniğe gelip tedavi oluyor. Dizide bu akşam yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle: Nazlı (Pınar Deniz) anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı'nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar.

Kumru (Aslıhan Gürbüz) baba annesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi (Erkan Petekkaya) babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur.

Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem'in ziyareti Hüseyin'i çok mutlu eder.