Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz kaç yaşında ve nereli?

Show Tv'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle dikkat çeken yapım, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatıyor. Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakterine Nilay Deniz hayat veriyor. Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un süpervizörlüğünde Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya'nın kaleme aldığı Kırmızı Kamyon dizisi bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakterine Nilay Deniz hayat verecek. Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler..

KIRMIZI KAMYON YONCA KİMDİR?

İşini hep ön planda tutan Yonca, adli psikolog olarak Uğur ve Cem'in davasına atanır ve Ömrüm'ün kiminle yaşaması gerektiğine dair detaylı bir çalışma yürütmeye başlar. Bu davaya atanması genç kadının hayatını tamamen değiştirecektir.

KIRMIZI KAMYON'UN YONCA'SI NİLAY DENİZ KİMDİR?

Nilay Deniz, 3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Kıymet Nilay Deniz'dir. Aslen Aydın'lıdır. Babası da oyuncu olan Nilay Deniz, annesinin isteği ile oyuncu olmuştur.

Oyunculuk eğitimi alan Nilay Deniz, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala, Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Nilay Deniz, 2017 yılında Görüntü Yönetmeni Erçin Karabulut ile evlenmiştir. 1.72 metre boyunda olan Nilay Deniz, Boğa burcudur.

Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle tek parça! Kırmızı Kamyon 1. bölüm özeti!

Kırmızı Kamyon Yavuz kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yavuz'u Fatih Al kaç yaşında, aslen nereli?

Kırmızı Kamyon konusu nedir? Kırmızı Kamyon nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kırmızı Kamyon Uğur kimdir? Kırmızı Kamyon'un Uğur'u Görkem Sevindik kaç yaşında, aslen nereli?