Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, aslen nereli?

Kırmızı Kamyon dizisinde İlker karakterini Burak Berkay Akgül canlandırıyor. Dün akşam ekrana gelen yapımda yer alan oyuncular ekran başındaki izleyenler tarafından yakından takip edildi. İstanbul doğumlu olan Berkay Akgül, son olarak Maria ile Mustafa dizisinde yer almıştır. Peki, Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, aslen nereli?

Kırmızı Kamyon'un İlker'i Burak Berkay Akgül hakkında aramalar hız kazandı. Dün akşam ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkan dizide Berkay Akgül, çeşitli reklam filmlerinde oynayarak kariyeri için ilk basamağı atmıştır. Son olarak ATV'de ekrana gelen yapım Maria ile Mustafa dizisinde Rüzgar karakterine hayat vermiştir. Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, aslen nereli?

KIRMIZI KAMYON İLKER KİMDİR?

Ekibin genç üyelerinden olan İlker, babasını henüz beş yaşındayken trafik kazasında kaybedince annesiyle beraber en büyük desteği Tolga ve Ayşe'den görür. Bu yüzden İlker'in Tolga'ya olan sevgisi bambaşkadır. İlker'in en büyük hayali Tolga'nın kızı Menekşe ile mutlu bir yuva kurmaktır ancak Tolga'dan çekindikleri için ikili aşklarını şimdilik gizlice yaşar.

BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?

Burak Berkay Akgül 1997 yılında İstanbul doğmuştur. Reklam ve dizi film oyuncusudur. Boyu 180 cm olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Aynı zamanda Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Burak Berkay, önce Aytaç Sucuk ve Casper Bilgisayar reklam filmlerinde yer almıştır. 2020 senesinden itibaren ekranlara gelen Maria ile Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırmıştır. 2021 senesinde ise Show Tv'de yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon dizisinde yer alacak. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

BURAK BERKAY AKGÜL ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Maria ile Mustafa (Rüzgâr, Tv Dizisi 2020-2021)

Kırmızı Kamyon (TV Dizisi 2021)

Kırmızı Kamyon'un Cem'i Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında? Ushan Çakır nereli, evli mi?

Kırmızı Kamyon'un Zehra'sı Tuğçe Altuğ kimdir? Tuğçe Altuğ kaç yaşında, nereli?