Kırmızı Kamyon 2. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Kamyon bu akşam neden yok, bitti mi?

Kırmızı Kamyon dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana gelmişti. Show Tv'nin yayın akışında farklı bir yapımın yer alması ile akıllara Kırmızı Kamyon bu akşam neden yok, bitti mi? Kırmızı Kamyon 2. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusunu getirdi. Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ gibi isimlerin yer aldığı yapım için karar açıklandı.

Kırmızı Kamyon dizisi Çarşamba günü birinci bölümü ile ekrana geldi. Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ gibi isimlerin yer aldığı dizi bu akşam ekranda yer almadı. Show Tv yayın akışında Güldür Güldür tekrar bulunuyor. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Kırmızı Kamyon bu akşam neden yok, bitti mi? Kırmızı Kamyon 2. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NEDEN YOK?

Show TV'nin, Türkiye televizyonlarında daha önce işlenmemiş bir hikayeyi seyirci ile buluşturan 10. Ev imzalı "Kırmızı Kamyon" dizisi yeni bölümleriyle Haziran ayında ekranlara gelecek.

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle Türkiye'de daha önce yapılmamış bir işe imza atan Kırmızı Kamyon'un çekimleri tam gaz devam ediyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatan; aksiyon ve heyecan dolu tanıtımlarıyla büyük ses getiren Kırmızı Kamyon Haziran ayının ilk haftası ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

KIRMIZI KAMYON SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendini insanları kurtarmaya adamış itfaiye başçavuşu Uğur, karanlık bir gecede karısını alevlerin arasından çekip çıkaramamıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini toprağa veren Uğur, biricik kızı Ömrüm'ü de kaybetmiştir. Ömrüm artık annesinin ailesinin yanına yerleştirilmiştir.

Uğur'un bir zamanlar can dostu olan Cem, omuz omuza pek çok hayatı birlikte kurtardıkları dostuna artık düşmandır. Kız kardeşinin ölümüne Uğur'un sebep olduğunu düşünmektedir. Yeğeni Ömrüm'ün sevgi dolu bir aile ortamında büyümesini istediği için Uğur'la bir hukuk mücadelesi içine girmiştir.

Çıkan bir yangına müdahale eden Uğur ve arkadaşları büyük bir başarı elde ederler. İçerde ölümü bekleyen çocukları kurtaran Uğur, daha söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl öncesine döner. Artık karısının ölümüne neden olan yangına dair bir ip ucuna ulaşmıştır. Uğur kundak çetesinin başına kadar uzanacak bu yolda ilk adımını atacaktır.

Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm'ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir. Mahkemece atanan adli psikolog Yonca, Uğur'un savaşına tanıklık ederken, büyük kararı etkileyecek en önemli kişi olacaktır.