Kanal D Kırık Hayatlar yeni bölümü ne zaman? Kırık Hayatlar neden yok, final mi yaptı?

Kırık Hayatlar dizisi hafta içi her gün Kanal D'de ekrana geliyordu. Dizinin yerine farklı bir program ile karşılaşan televizyon izleyicileri araştırmalarında Kırık Hayatlar neden yok, final mi yaptı? Kanal D Kırık Hayatlar yeni bölümü ne zaman? gibi soruların yanıtını merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Kanal D'nin severek takip edilen dizisi Kırık Hayatlar, hafta içi her gün saat 11:00'de ekrana geliyordu. Dizinin takipçileri yayın akışında Kırık Hayatlar'ı göremeyince Kırık Hayatlar neden yok, final mi yaptı? Kanal D Kırık Hayatlar yeni bölümü ne zaman? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Meltem Akçöl ve Erdem Yılmaz'ın başrollerinde yer aldığı dizi hakkında detalar sizlerle...

KIRIK HAYATLAR NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

Kanal D'de kırık hayatlar dizisi yerine Evim Şahane programı saat 11:00'den itibaren seyirci karşına çıkacak. Kırık Hayatlar 25 Ekim'den itibaren hafta içi her gün saat 13.00'da TeVE 2'de ekrana gelecek.

KIRIK HAYATLAR YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında günlük dizi Kırık Hayatlar dizisi cuma günü son olarak Kanal D'de yayınlandı dizi 25 Ekim Pazartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle TeVe 2 kanalında yayınlanacak.

KIRIK HAYATLAR KONUSU NEDİR?

Dizi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekrana taşıyor.