Kırgın Çiçekler 73. yeni bölüm fragmanı son bölüm ATV’de Eylül kurtuldu mu?

Kırgın Çiçekler son bölüm ATV’de izleyicilerle buluştu. Kırgın Çiçekler son bölüm izleyenler, dizinin 73. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Kırgın Çiçekler son bölümde, polis tarafından yakalanan Kemal tüm suçlamaları reddederken Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi verdi. Eylül’ün dramı yürek burktu.

Kırgın Çiçekler son bölüm ATV’de ekranlara geldi ve nefes kesti. Kırgın Çiçekler son bölüm izleyenler dizinin yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dram yüklü konusuyla seyircileri kendisine bağladı. Kırgın Çiçekler yeni 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

KIRGIN ÇİÇEKLER 73. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar. Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır.  Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE - ATV