Kırgın Çiçekler 90.bölümde Serkan ölümün pençesinde!

ATV ekranlarına damgasını vuran uzun soluklu dizilerden biri olan Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle yine nefes kesti. Kırgın Çiçekler son bölümde Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır.

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler'de bu hafta Serkan'a kanser teşhisi konuluyor. Doktor'un söylediği acı gerçek Serkan ve aileyi derinden etkilerken Cemre, Serkan'a en büyük desteği veren isim oluyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ 91.BÖLÜM FRAGMANI 

KIRGIN ÇİÇEKLER 91.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. 

Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.