Kim Milyoner Olmak İster'de ‘Beyin' yakan soru! Doktorun cevabı herkesi hayrete düşürdü

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla cumartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Birbirinden zor ve ilginç soruları ile dikkat çeken Milyoner'in son bölümünde yarışmacının soruya verdiği cevap sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Atv ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde çıkan soru sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacı Mehtap Gül Caymaz telefon jokerinin yönlendirmesi sonucu soruya yanlış cevap verince sosyal medyanın diline düştü. Sorunun sağlık alanından gelmesi ve telefon jokerindeki kişinin doktor olması nedeniyle izleyiciler de şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yarışmaya Adana'dan katılan yarışmacı Mehtap Gül Caymaz'a bir sağlık sorusu yöneltildi. Yöneltilen soruda "Hangisi, beyindeki bir bölgeye verilen addır?"ın cevabı arandı. Yarışmacı telefon joker hakkını kullanarak bir doktordan yardım istedi. Jokerin yönlendirmesi ile "Omurilik sarımsağı" şıkkını seçen yarışmacı Caymaz yanlış cevap verdiği için elendi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Mehtap Gül Caymaz'a yöneltilen sağlık sorusunu bir doktorun bilememesi sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. Kullanıcılar şaşkınlıklarını Twitter ve Instagram üzerinden paylaşarak dile getirdi.