Kim Milyoner Olmak İster saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? 11 Aralık ATV yayın akışı!

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Milyoner'in son bölümünde Batu Alıcı isimli yarışmacı 400 bin TL'lik soruya da doğru cevap vererek finale kalmaya hak kazanmıştı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ne zaman? Bu akşam var mı? İşte 11 Aralık ATV yayın akışı!

Sunucu koltuğunda Kenan İmirzalıoğlu'nun oturduğu Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Milyoner'in son bölümünde geceye damga vuran 20 yaşındaki Batu Alıcı tüm sorulara doğru cevap vererek finale kalmayı başarmıştı. Yarışmanın finali ile ilgili de "Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü saat kaçta?" sorusu araştırılmaya başlandı. İşte ? 11 Aralık ATV yayın akışı...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Milyoner'de daha önce 3 yarışmacı final sorusuna kadar gelmeye hak kazanmıştı. Arda Ayten 2019 yılında final sorusuna da doğru cevap vererek birinci oldu ve 1 milyon lirayı aldı. Batu Alıcı ise bu rekoru tazelemek istiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü 11 Aralık Pazar akşamı yani bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak.

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyonluk soruyu bildi mi? Kim Milyoner Olmak İster Batu ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Batu Alıcı hangi okulda ve bölümde okuyor?

11 ARALIK ATV YAYIN AKIŞI!

07:30 atv'de Hafta Sonu

10:00 Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet

11:30 Dizi TV

12:15 Ben Bu Cihana Sığmazam 12. Bölüm

15:45 Aldatmak 12. Bölüm

19:00 atv Ana Haber

20:00 Kim Milyoner Olmak İster?

00:20 Kuruluş Osman 107. Bölüm

Kim Milyoner Olmak İster'de bugüne kadar çıkan tüm final soruları! Türkiye bu sorularla ekran başına kilitlendi