Kerim Savaş Sarı ilk programına Alina Boz'u konuk etti

Kerim Savaş Sarı'nın daha önce müjdesini vermiş olduğu, Youtube kanalında yayınlanacak olan radyo konseptli programının ilk bölümünde ünlü oyuncu Alina Boz'u ağırladı. Sevenlerinin hayranlık ve merakla takip ettiği pek çok spor dalında ekstrem uçlara ulaşmış olan yeni programı ile de dikkatleri üzerine çeken Kerim Savaş Sarı başarılı sporculuğun yanı sıra radyo ve televizyon konusundaki tecrübesini de gözler önüne seriyor.

Kerim Savaş Sarı'nın Youtube da yapmış olduğu ekstrem sporlar ve radyo konseptinin birleştiği ilk bölüm konuğu Alina Boz oldu. Kerim Savaş Sarı ve Alina Boz, Kilyos Tirmata Beach Surf School İstanbul'da önce sörf yaptılar daha sonra radyo konseptini kurup sohbet ettiler. Eğlenceli ve bir o kadar da merak ettiren ilk bölümde keyifli bir sohbetin yapıldığı programda Kerim Savaş Sarı ve Alina Boz'un sörf görüntüleri ise bir hayli renkliydi.

Renkli ve heyecan verici sörfün ardından Alina Boz ve Kerim Savaş Sarı daha sonra çok keyifli ve derin bir sohbete tutuştular. Programın ilk bölümünü Alina Boz ile gerçekleştiren Kerim Savaş, daha sonraki günlerde farklı konuklar ağırlayarak ekstrem sporlarına ve eğlenceli sohbetlerine devam edeceklerinin müjdesini verdi. 50 bini geçen canlı yayın izleyici sayısı ve onlarca yorum alan program tahminlerin üzerinde bir başarı yakalamayı başarmış. Takipçileri tarafından desteklenen Kerim Savaş Sarı'yı hem Instagram adresinden hem de YouTube adresinden takip edebilir, ünlülerin bilinmeyen yönlerinin yanı sıra keyifli sohbet ve ekstrem spor performanslarını izleyebilirsiniz.