Kendini özletmişti! İbo Show'un bu haftaki konukları arasında ortaya çıktı…

Her hafta Cumartesi günleri izleyicisi ile buluşan İbo Show, yarın akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Programın sunucusu İbrahim Tatlıses, 27 Şubat tarihli yeni bölümde de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz isimler de bu hafta İbo Show'a katılarak, hayranları ile hasret giderecek.

İbo Show'un 27 Şubat tarihli yeni bölümünde birbirinden ünlü isimler ekranlara gelecek. Cumartesi akşamlarının neşesi haline gelen program, bu haftaki konukları ile merakla bekleniyor. İbo Show'un yarın yayınlanacak yeni bölümüne; Sevcan Orhan, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu ve Mümin Sarıkaya konuk olacak.

Programda Safiye Soyman ve Faik Öztürk arasında eğlenceli diyaloglar gerçekleşiyor. İkili uzun süredir ekranlarda görülmemişti. Pandemi nedeniyle birçok ünlü projelerden ve ekranlardan uzak kaldı. Safiye ve Faik ikilisini yeniden ekranlarda görmek programın izleyicilerini heyecanlandırdı.

Mümin Sarıkaya ise sevilen şarkısı 'Ben Yoruldum Hayat'ı da seslendirecek. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yeni bölümü cumartesi akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek.