Kefaret 29. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Kefaret dizisi 29. yeni bölüm 1. fragmanı nefes kesti!

Kefaret dizisi 29. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Kefaret 29. yeni bölümü 1. fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kefaret dizisi 29. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kefaret dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Kefaret 29. yeni bölüm 1.fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her Pazar günleri reyting rekoru kırmayı başaran Kefaret dizisi yayına giren 29. yeni bölüm 1. fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

KEFARET DİZİSİ 29. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI


KEFARET 28. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan, Mehdi'yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için Selena'yı oyuna getirir. Fulya'nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir. Alp, Meltem'in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur...

Kefaret yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!