Kefaret 26. bölüm fragmanı yayında! Kefaret 26. yeni bölümde neler olacak?

Kefaret 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kefaret dizisi 26. yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. İşte Kefaret 26. yeni bölüm fragmanı ve detayları

Kefaret dizisi bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklene Kefaret dizisi 26. bölüm fragmanı görüntüleri izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kefaret yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

KEFARET 26. BÖLÜM 1. FRAGMANI


KEFARET DİZİSİNDE NELER OLDU?

Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.

KEFRARET HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlandı.

KEFARET DİZİ KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet (Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti.

Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi.

Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu.

Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi.

Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

Bir fazlasıyla!

OYUNCULAR:

Nurgül Yeşilçay

Mert Fırat

Yurdaer Okur

Özge Özacar

Mine Kılıç

Ayşegül Cengiz

Tolga Güleç