Kefaret 12. son bölümünde neler oldu? Kefaret 13. yeni bölüm izleyiciyle buluştu!

Kefaret 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kefaret dizisi 12. son bölümü ile ekrana geldi. Yayına giren Kefaret 13. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Son bölümde neler yaşandı?

Kefaret 12. son bölümün ardından 13. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kefaret 13. yeni bölüm fragmanı öncesi yayına giren 12. son bölümünde Cansu'yu Zeynep'in yanında gören Sinan kızı Kartal'dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu'yu da Ahmet'in evinde gözaltında tutmaya başlar. İşte Kefaret 13. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları

KEFARET 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KEFARET 12. BÖLÜM ÖZETİ

Hiç beklemediği bir anda Cansu'yu Zeynep'in yanında gören Sinan kızı Kartal'dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu'yu da Ahmet'in evinde gözaltında tutmaya başlar. Arzu bir an önce iyileşip Cansu'yu Zeynep'in yanından almak için planlar yaparken Zeynep'in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır. Sinan ve adamlarının baskınından kıl payı kurtulan Kartal ise Mehmet'i takip ederek Cansu'nun yerini tespit eder. Zeynep gerçeği öğrenebilecek mi, Sinan Cansu'yu Kartal'dan koruyabilecek mi?

KEFARET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep'in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul'dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

KEFARET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kefarat dizisinin tanıtım fragmanında yer alan göl ve orman mekanları özellikle dikkat çekti. Kefaret dizisinin pek çok dizi gibi İstanbul'da çekildiği öğrenildi. Göl ve orman mekanları için İstanbul'un doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Sarıyer, Nişantaşı ve Sarıyer gibi semtler tercih edildiği bilgisi aktarıldı.

KEFARET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Zeynep Gökmen Çınarlı (Nurgül Yeşilçay)

Sinan Demir (Mert Fırat)

Ahmet Çınarlı (Yurdaer Okur)

Meltem Serez (Özge Özacar)

Nil Anıl (Ege Kökenli)

Arzu Kendir (Mine Kılıç)

Münevver Demir (Ayşegül Cengiz)

Zeki Köse (Tolga Güleç)