Kazara Aşk yayın tarihi belli oldu mu? Kazara Aşk konusu ne, oyuncuları kimler?

Star Tv'den yepyeni bir dizi geliyor. Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu'nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Peki, Kazara Aşk yayın tarihi belli mi? Kazara Aşk konusu ne, oyuncuları kimler?

Star Tv'den yepyeni bir dizi geliyor. Çekimlerine başlanan romantik komedi dizisi Kazara Aşk'tan tanıtım videosu geldi. Şimdiden oldukça dikkat çeken dizinin çekimleri hız kesmeden devam ederken Kazara Aşk yayın tarihi belli mi? Kazara Aşk konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

KAZARA AŞK KONUSU NEDİR?

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak olan 'Kazara Aşk'ın çekimleri İstanbul'da devam ediyor.

KAZARA AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Aycan Koptur, Sadi Celil Cengiz, Burakhan Yılmaz ve Deniz Altan gibi başarılı isimler yer alıyor.

KAZARA AŞK YAYIN TARİHİ BELLİ Mİ?

Kazara Aşk dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Kazara Aşk'ın başlama tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.