Kazara Aşk 4. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı yayında!

Kazara Aşk dizisi ilk 3 bölümü ile perşembe akşamlarına damga vurdu. Hemen ardından yayına giren Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı ise şimdiden büyük ilgi gördü. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı Kazara Aşk ilk 3 bölümü ile büyük çıkış yakalarken, 4. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların yeni dizisi Kazara Aşk, pırıl pırıl oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikâyesiyle şimdiden büyük bir izleyici kitlesine kavuştu.

Yayınlanan fragmanda; Neval düştüğü durumdan dert yakınırken Okan'la evlenen Vildan eşinin onu kucaklamasını bekler. Öte yandan Civan ve Şimal evde garip durumlara şahit olurken Okan'ın maçoluğu Vildan'ı oldukça etkiler. Civan ve Şimal'in arasındaki gerginlik ailelere de sıçrar. İşte Kazara Aşk 4. bölüm fragmanı...

KAZARA AŞK 4. BÖLÜM FRAGMAN


KAZARA AŞK DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ailelerin on gün içinde evlenmelerini istemeleri, Şimal için bardağı taşıran son damla olur ve söylediği bu yalanı sonlandırmaya karar verir. Ancak Şimal'in her şeyi itiraf etmesi Civan için şirkete elveda etmek demektir. Elbette Civan bunun olmasına izin vermeyecektir. Ne yapıp edip, Şimal'in elini kolunu bağlayacak bir hamle ile onu durdurmaya çalışacaktır... Tabi Civan'ın çözmesi gereken tek sorun bu değildir. Gerçekte Nazlı ile evlidir. Şimal'le evlenebilmek için onu, gerçeği öğrenmeden boşanmaya ikna etmesi gerekiyordur. Bu tahmin ettiği kadar kolay olmaz. Ve şeytanın bile aklına gelmeyecek bir planla Şimal'le evlenmek için hazırlıklara başlar.

Şimal ise ailesine başta söylediği yalan ortaya çıkmasın diye daha büyük bir yalanın içine düşmekten rahatsızdır. Üstelik peşinden ayrılmayan Kenan da kafasını karıştırıyordur. İş evliliğe varmadan ve söyledikleri yalan ortaya çıkmadan bu meseleyi bitirmenin başka bir yolunu arar. Ancak denediği her şey bir şekilde ters teper. Ve düğün günü gelip çatar. Düğünde gelişen olaylar ise ne Şimal'in ne de Civan'ın aklına gelecek boyuttadır. Öyle ki söyledikleri yalanın ortaya çıkmasına ramak kalır.