Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı son bölüm FOX’ta Zeynep kaçırıldı

Kayıtdışı son bölüm izleyenler Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı için araştırma yapıyor. FOX ekranlarının sevilen dizisi Kayıtdışı son bölümde, Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat hastanede yaşam savaşı vermekteydi.

FOX ekranlarının kısa sürede sevilen ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Kayıtdışı son bölüm ardından Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kayıtdışı son bölümde, Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat hastanede yaşam savaşı vermekteydi. İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. 

KAYITDIŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendi isteği dışında akıl hastanesinden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır.

İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir...

KAYITDIŞI SON BÖLÜM İZLE - FOX

KAYITDIŞI KONUSU

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı.” diyerek heyecanını dile getirdi.

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti. “Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok deneyimli oyuncunun yer aldığı “Kayıtdışı” için şimdiden nefesler tutuldu.