Kardeşlerim sezon finali ne zaman? Kardeşlerim dizisi sezon finali tarihi belli mi?

Cumartesi akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim'in ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor. Dört kardeşin annesiz ve babasız yaşama tutunma mücadelesini konu alan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden itibaren milyonları ekran başına kilitliyor. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin, genç oyuncuları da oldukça başarılı performanslar ortaya koyuyor.

Atv'nin yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim'in sezon finali tarihi merak ediliyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram türündeki dizi 4 kardeşin anne ve babasız hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Peki, Kardeşlerim sezon finali ne zaman? Kardeşlerim dizisi sezon finali tarihi belli mi? İşte tüm merak edilenler...

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisi 19 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 18. bölümüyle sezona veda edecek. Bu sezonun en çok sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi, eylül ayında yeni bölümleriyle macerasına devam edecek.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesi.

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel. Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar.

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları daha çok dikkat çekiyor... Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Gözde Türker, Damla Su İkizoğlu gibi isimler son dönemin öne çıkan gençleri oldu.