Kardeşlerim 19.yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Kardeşlerim dizisi yeni sezona ne zaman başlayacak?

Kardeşlerim dizisi 19. bölümü ile yeni sezona başlayacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezon heyecanla bekleniyor. Büyük ilgiyle takip edilen Atv dizisi Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlayacağı ve 19. bölüm fragmanın yayına girip girmediği şimdiden araştırılmaya başlandı. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için heyecan dorukta. Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi yeni sezonda 19. bölümü ile Atv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezona ne zaman başlayacak? Kardeşlerim 19.yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ SEZONA HAZIR!

Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Yapımına NGM'nin imza attığı cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, 2.sezon için hazırlıklarını tamamladı.

Nefes kesen sezon finalinin ardından yeni bölümleri merakla beklenen dizinin başarılı oyuncu kadrosu, NGM'nin bahçesinde okuma provaları için bir araya geldi.

Neşeli ve enerjik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncular yeni sezonda yaşanacaklar hakkında ser verdiler sır vermediler.

KARDEŞLERİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sürpriz gelişmelerle "Kardeşlerim" Eylül ayında yeniden atv ekranlarında olacak.

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

"Umuda kelepçe vuramazsınız. Bizler umuda aşık çocuklarız..."

Orhan yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatır ancak çalışamayacak durumdadır. Şengül çaresiz soluğu Akif ve Nebahat 'de alır ama hayalini kurduğu desteği alamazken, üstüne ev sahibi Hilmi'nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin canını çok sıkar. Bütün çocuklar birbirine destek olmak için hepsi bir koldan iş aramaya başlar. Akif'in Erhan için kurnaz planı Kadir'i ve herkesi çok zor duruma düşürürken, hayat Kadir, Asiye, Ömer ve Emel için artık daha da zordur...

KONUSU VE OYUNCULARI

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Yapım: NGM Media

Yapımcı: Nazlı Heptürk

Yönetmen: Serkan Birinci

Senaryo: Gül Abus Semerci

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike)