Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Kardeşlerim dizisi nefes kesen yeni bölümleriyle ekrana kaldığ yerden devam ediyor. Atv'de yeni başlayan Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve çekildiği yer araştırılmaya başlandı. İşte Kardeşlerim dizisi ile ilgili merak edilenler...

Kardeşlerim dizisi ile ilgili nerede çekildiği ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yapımına NGM'nin imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı "Kardeşlerim" yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı Atv'de. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini anlatacak olan Kardeşlerim oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ilgili detaylar haberimizde.

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisi İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve çevresindeki pek çok semtte gerçekleştiriliyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek. Daha şimdiden sevilen dizi Kardeşlerim; aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

NG Medya'nın yapımcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda genç isimler yer alıyor. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta, yeni dizi kardeşlerimde bir araya gelecek.

Celil Nalçakan- Akif Atakul

Akif Atakul 42 yaşındadır. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

Ahu Yağtu- Suzan Manyaslı

34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

Fadik Sevin Atasoy- Şengül Eren

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

Halit Özgür Sarı- Kadir Eren

Kadir 19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. Anne ve babasından ona tek emanet kalan kardeşlerini en iyi şekilde yetiştirmeye çabalayıp geleceğe hazırlarken; onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisi.

Su Burcu Yazgı Coşkun- Asiye Eren

17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzeldir.

Aylin Akpınar- Emel Eren

17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.