Kardeşlerim 6.bölümde Suzan pimi çekilmiş bir bomba gibi! Kardeşlerim dizisi 6.yeni bölüm 2. fragmanında neler oluyor

Kardeşlerim dizisi 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kardeşlerim dizisinde Suzan pimi çekilmiş bir bomba gibi, nerede patlayacağı belli değil. Akif, Suzan için yeni bir plan peşinde iken Ömer ile Kadir'i zor günler bekliyor. Harikan'ın annesi Suzan ise merdivenlerden yuvarlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kardeşlerim dizisi 6. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim dizisi 6. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri Atv ekranlarında yayına girer girmez büyük ilgiyle izlendi. Aşk, tutku ve gerilim dolu sahneleriyle heyecanla beklenen Kardeşlerim 6. yeni bölümünde Suzan pimi çekilmiş bir bomba gibi, nerede patlayacağı belli değil. Akif, Suzan için planlar uygulama peşindeyken başına gelenler onu büyük bir çıkmazın içinde bırakacak. Ömer ile ilgili gerçeği saklayan abisi Kadir ise yeni bölümde nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konus oldu. Peki Kardeşlerim 6. yeni bölümde neler olacak?

Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırıyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide yürek burkan sahneler izleyicileri ekrana kilitliyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİ 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Atv'nin yeni sezon dizisi Kardeşlerim yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni topladı. Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kardeşlerim dizisi 6. bölümünde Suzan tüm gerçekleri anlatıyor. Akif'in eşine tüm gerçekleri anlatan Suzan'ın kızı Harika ise büyük bir şok yaşar.

Akif, Suzan için planlar kurarken, Kadir ise Ömer ile ilgili gerçeği nasıl açıklayacağını düşünüyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLDU?

Akif ve Suzan'ı öpüşürken yakalayan Harika'nın tepkisi Suzan'ı köşeye sıkıştırırken, Akif yine her şeyin üstünü örtme çabasındadır.

Suzan yaşadığı açmazdan ve öğrendiği bir durumdan dolayı bunalır. Aldığı karar, Akif'le Nebahat'ı şok eder.

Şengül'ün kurnazlıklarının hedefi ise bu sefer Nebahat'tır. Asiye ile Doruk okulda beraber şarkı söyleyince Harika iyice çileden çıkar ve Asiye'nin üzerine gider.

Ömer duruma tepkisiz kalamaz. Aybike'nin eline Harika ile ilgili bir koz geçer ve bu koz Ömer ile Harika'yı karşı karşıya getirirken, Kadir'in Orhan'dan öğrendiği gerçek şok etkisi yaratır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Celil Nalçakan

Halit Özgür Sarı

Ahu Yağtu

Fadik Sevin Atasoy

Cüneyt Mete

Su Burcu Yazgı Coşkun

Yiğit Koçak

Simge Selçuk

Damla Su İkizoğlu

Onur Seyit Yaran

Cihan Şimşek

Kaan Sevi