Kardeşlerim Berk kimdir? Kardeşlerim'in Berk'i Recep Usta kaç yaşında, nereli?

Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim'de bazı karakterlerin gerçek isimleri merak konusu oldu. Oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken isimlerden biri de Berk karakteri oldu. Kardeşlerim Berk kimdir? Kardeşlerim'in Berk'i Recep Usta kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Atv'nin yeni ve sevilen dizisi Kardeşlerim oyuncu kadrosu ve hikayesiyle kısa zamanda reyting rekorları kırmayı başardı. Kardeşlerim dizisinde yakışıklılığı ile dikkat çeken isimlerden biri de Berk karakteri oldu. Kardeşlerim Berk kimdir? Kardeşlerim'in Berk'i Recep Usta kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

KARDEŞLERİM BERK KİMDİR?

Doruk'un arkadaşıdır. Tipik zengin ve havalı kolejlidir. Doruk ile birlikte Ömer ve kardeşlerine yapmadığı kalmaz.

RECEP USTA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Recep Usta, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Annesi Samsunlu ev hanımı, babası Karamanlı işçi. Evin en küçük çocuğu. "Altı haneli bir ailede doğdum. Evin dördüncü ve sonuncu çocuğuyum. Yaşamımızdaki her şeyin ne kadar değerli olduğunu bilerek büyüdüm. Ailem kısıtlı imkanlarına rağmen beni oyunculuk konusunda hep destekledi."

İlk rol aldığı yapım olan 'Şahsiyet' dizisi hayatının akışını değiştirdi. "Öncelikle ilk projemin bu kadar değerli bir kadroyla gerçekleştiriyor olmam tabi ki bir şans ama azim bence şansı doğuran şey. Ben çok azmettim. Eğer şans olarak tabir edilirse, azmim ile ben bu şansa eriştim. Genel olarak seçmelere büyük bir profesyonellikle hazırlanıyorum. Bu nedenle de karakterleri iyi çıkardığımı düşünüyorum. 'Şahsiyet'deki 'Deva'yı benim yorumlamam onların hoşuna gitti diyebilirim. 'Şahsiyet' den öncesini sadece ben bildiğim için 'şanstı' deyip geçmek çok basit gelebilir. Ben sisteme çok inanıyor ve güveniyorum. Kaderimin sorumluluğunu alarak çıktığım bu uzun maratonda, 'Şahsiyet' dizisi bana gelen en büyük lütuftu, diyebilirim. Senaryoyu ilk okuduğumda hemen kolları sıvadım ve 'başlıyoruz' dedim. Çünkü tatmin etti beni. İleride dönüp arkama baktığımda ilk işimde güzel bir iş yaptım diyebileceğim. Deva bana bir dede verdi ve ben bunun kattıklarıyla yol almaya devam edeceğim."

Kardeşlerim Şengül kimdir? Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy kaç yaşında, nereli?