Kardeşlerim 8. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek! Kardeşlerim 8. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

Kardeşlerim dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile Atv ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kardeşlerim dizisi aksiyon ve gerilim dozu yüksek sahneleriyle izleyiciden tam not aldı.

Kardeşlerim 8. yeni bölüm 2. fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Kardeşlerim'de olayların ardı arkası kesilmiyor. Bir yandan zehirlenen Ömer ile Emel ve kaza geçiren Akif ve ortağı Kenan'ın akıbeti merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisi 8. yeni bölümü ile Cumartesi akşamı Atv'de

Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Genç oyuncu Çağla Şimşek, 10 Nizan Cumartesi günü yayınlanacak 8. Bölümde izleyici karşısına çıkacak.

KARDEŞLERİM 8. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, yayına girdiği ilk günden itibaren büyük beğeni ile takip edilen Kardeşlerim dizi kadrosuna Çağla Şimşek'te katıldı. Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak'ın oynadığı Ömer'in partneri Ayşe'yi oyuncu Çağla Şimşek canlandıracak.

Güçlü isimleri ve yüreklere işleyen anlatımıyla Kardeşlerim yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı Atv'de