Kardeşlerim 7. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Kardeşlerim 7. yeni bölüm 2. fragmanı büyük beğeni topladı!

Kardeşlerim dizisinin yayına giren 7. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Yeni bölümün ilk fragmanındaki kaza sonrası yeni fragman ile yine Kardeşlerim dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. İşte Kardeşlerim 7. yeni bölüm 2. fragmanı ve dahası

Kardeşlerim 7. yeni bölüm 2. fragman izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren konusu ile izleyicilerini etkilemeyi başaran Kardeşlerim dizisinin hikayesi ile büyük beğeni topladı. Peki Kardeşlerim 7. yeni bölümde neler olacak?

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim, duygu dolu sahneleriyle izleyenleri iyne ekrana kilitleyecek.

Dizinin ilk fragmanında Akif'in kaza geçirmesiyle gündeme bomba gibi düşerken, ikinci fragmanda ise Kardeşlerin bir arada söylediği ""Olmazsan olmaz büyümez çiçeklerim, Toprağım havalanmaz kurur gider bahçelerim..." şarkısı büyük ilgi gördü.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.

Annelerini ve babalarını kazaya kurban veren dört kardeşin, amca ve yengesi tarafından da evlerine alınmayışı sonunda yarı aç, yarı tok bir kümeste yaşamlarını devam ettirmeye çalışmaları ekranlara geliyor. En küçükleri yaklaşık 6 yaşında olan kardeşlerden en büyükleri olan Kadir'in kardeşlerini okutmak ve yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla canla başla mücadelesi dizide yer alıyor.