Kardeşlerim 7. bölüm izle tek parça! Kardeşlerim 7. son bölüm full izle!

Kardeşlerim dizisi, 4 kardeşin anne ve babasız hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Hikaye kısa sürede büyük ilgi gördü ve milyonlarca hayrana ulaştı. Cumartesi akşamlarının reyting listesini değiştiren dizide dün akşam yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitledi. Kardeşlerim 7. bölüm özeti ve izleme linki sizlerle...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim dün akşam 7. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı dizide heyecan dolu sahneler ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nebahat şantajıyla Akif'i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat'ı ters köşe yapma planları içindedir. Kardeşlerim 7. bölüm izleme linki haberimizin detaylarında...

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜM İZLE!


KARDEŞLERİM 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nebahat şantajıyla Akif'i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat'ı ters köşe yapma planları içindedir.

Suzan'ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika'nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur.

Kadir'in Süsen'le olan arkadaşlığı, Melisa'ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır.

Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye'yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel. Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar.

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim Doruk kimdir, gerçek ismi ne? Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran kaç yaşında, aslen nereli?

Kardeşlerim Ömer kimdir? Kardeşlerim'in Ömer'i Yiğit Koçak kaç yaşında, aslen nereli?

Gönül Dağı 22. bölüm izle tek parça! Gönül Dağı son bölüm full izle