Kardeşlerim 6. bölüm izle tek parça! Kardeşlerim son bölüm kesintisiz izle!

Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Suzan'dan hiç beklemediği bir şey öğrenen Akif, büyük panik yaşar ve durumu idare etmekte zorlanır. Suzan'ı oyalamaya çalışırken işler sarpa sarar ve Suzan artık gemileri yakmaya karar verir.

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim dün akşam 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kardeşlerim dizisi, 4 kardeşin anne ve babasız hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Dizinin yeni bölümünde; Melisa'nın itirafı Kadir'i büyük çıkmaza sokar. Melisa'nın Kadir'e hazırladığı sürpriz, Kadir'i Ömer'e karşı zor duruma düşürür. Kardeşlerim 6. bölüm tek parça izleme linki haberimizde...

KARDEŞLERİM 6. BÖLÜM İZLE!


KARDEŞLERİM 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Melisa'nın itirafı Kadir'i büyük çıkmaza sokar. Melisa'nın Kadir'e hazırladığı sürpriz, Kadir'i Ömer'e karşı zor duruma düşürür. Kardeşlerin yaşadığı yaşam mücadelesi karşısında Şengül'ün merhametsizliği Orhan'ı iyice çileden çıkarır.

Suzan'dan hiç beklemediği bir şey öğrenen Akif, büyük panik yaşar ve durumu idare etmekte zorlanır. Suzan'ı oyalamaya çalışırken işler sarpa sarar ve Suzan artık gemileri yakmaya karar verir.

Akif ve Nebahat karşı karşıya gelirler. Nebahat, Kadir'i ve kardeşlerini kullanarak öyle bir hamle yapar ki bütün gerçekler gün yüzüne çıkmaz üzeredir.

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar...

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLER?

Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı dizinin kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta yer alıyor.

KARDEŞLERİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve çevresindeki pek çok semtte gerçekleştiriliyor.

Kardeşlerim Harika kimdir? Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker kaç yaşında, aslen nereli?