Kardeşlerim 38. bölüm izle tek parça! Kardeşlerim son bölüm izle kesintisiz!

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam 38. bölümü ile ekrana geliyor. Yapımcılığını NGM Media'nın üstlendiği Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizide bu hafta Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar...

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni bölümü izleyicisi ile buluşuyor. Fragman görüntüleri ile izleyicileri etkileyen dizide bu hafta neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor. Dizide bu hafta Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar...

KARDEŞLERİM 38. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

KARDEŞLERİM 38. BÖLÜM ÖZETİ

Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar.

Suzan'daki sürpriz değişim, Akif'in gerilmesine neden olurken, Resul ile Ayla cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır.

Yeni bir işe başlayan Ömer, üzüleceği bir durumla karşılaşırken; herkes için gittikçe büyük bir tehdit haline gelen Tolga, Cemile'yi yeni kararlar almak durumunda bırakır.

Okulun dönem sonu partisinde ise, tüm çocukları korku dolu bir gece beklemektedir.

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike)

Yapım: NGM Media

Yapımcı: Nazlı Heptürk

Yönetmen: Serkan Birinci

Senaryo: Gül Abus Semerci