Kardeşlerim 30. bölüm izle tek parça! Kardeşlerim son bölüm izle full!

Cumartesi akşamları ekranlara gelen sevilen dizi Kardeşlerim dün akşam 30. bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan ve kardeşliğin öneminin vurgulandığı dizide Kadir'in ölümüyle kardeşler paramparça oldu. Dizide bu hafta Kadir'in ölümünün ardından Asiye evi geçindirebilmek için canla başla mücadele ederken, Ömer de Oğulcan'la beraber abisinin katilini bulmaya çalışmaktadır.

Atv'nin başarılı dizisi Kardeşlerim'de Kadir'in ölümünün ardından neler yaşanacağı merak ediliyor. Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim, duygu dolu sahneleriyle izleyenleri ekranlara kilitliyor. Kardeşlerim 30. bölümü dün akşam ekrana geldi. İşte son bölüme dair detaylar...

KARDEŞLERİM 30. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

KARDEŞLERİM 30. BÖLÜM ÖZETİ

Kadir'in ölümünün ardından Asiye evi geçindirebilmek için canla başla mücadele ederken, Ömer de Oğulcan'la beraber abisinin katilini bulmaya çalışmaktadır.

Kardeşlerim Kadir öldü mü? Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı?

Orhan'ı okulda karşılayan kötü sürpriz, Aybike ve Berk'in arasının gerilmesine neden olurken, Kaan ile birlik olan Akif, olanların üstünü örtme çabasına tüm gücüyle devam eder.

Bir sevdiğini daha kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Eren kardeşler, ayakta kalabilmek için yine birbirlerine tutunmak zorundadırlar.

KARDEŞLERİM 29. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kaan'ın intikam planı büyük bir felaketle sonuçlandı. Akif'in babasını ölüme ittiği videoyu izleyen Kadir çılgına döner. Akif'ten hesap sormaya giden Kadir kendi eceline gittiğinin farkında değildir.

Akif'i hırpalayan Kadir'i Kaan zor sakinleştirir. Gerçekleri öğrendiğini anlayan Akif, Kadir'in peşine düşer. Ancak bu kovalamaca kaza ile sonuçlanır. Üstelik Kadir'e çarpan Melisa'dır. Hastaneye kaldırılan Kadir, uzun süre dirense de ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkamaz.

Bu erken veda tüm kardeşleri darmadağın eder. Ömer'in aradığı destek ise annesi Suzan'dan gelir. Hatta bu kayıp Harika'nın bile yumuşamasına neden olur. Akif, kazada Melisa'nın yanında olan Süsen'i sustursa da kızını tutamaz.

Kadir'in ölümünden kendini sorumlu tutan Melisa, çarpanın kendisi olduğunu söylemeye Asiyelere gitmek ister. Ancak Akif müdahale eder ve Melisa'yı ortalık yatışana kadar uzaklaştırır.Kadir'in cenazesinde ise gözyaşları sel olur.