Kardeşlerim dizisi 27. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! Kardeşlerim 27. yeni bölüm özeti dizide neler oluyor?

Kardeşlerim dizisi 27. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren ATV'nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim yeni bölümleriyle Cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim dizisi 27. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim 27. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kardeşlerim dizisi 27. bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu. İşte Kardeşlerim 27. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk yer aldığı Kardeşlerim 27. yeni bölümü ile 6 Kasım Cumartesi akşamı ATV'de.

KARDEŞLERİM 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!


KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşlerim dizisi son bölümünde iyice köşeye sıkışan Akif'in başı Suzan ile belada.

Doruk, Akif'in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için çabalarken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül'e çok öfkelenmiştir.

Nebahat'ın, Suzan'ı şaşırtacak bir teklifte bulunması hiç beklenmedik sonuçlar doğururken, Kadir de Melisa'yı şaşırtan bir hamle yapar.

Harika'ya jest yapmak için daha çok para kazanmak isteyen Oğulcan bulaştığı işin gerçek yüzünden habersizdir.