Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir? Kardeşlerim 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim yeni sezonun ilk fragmanı yayına girdi. Geçtiğimiz sezon 18. bölüm ile sezona veda ederken yeni sezonda 19. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kardeşlerim dizisi için heyecan dorukta. Birbirlerine sık sıkıya bağlı dört kardeşin hikyasini ele alan Kardeşlerim 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Yeni sezonunun merakla beklenen Kardeşlerim dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Atv'de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi 19. yeni bölümünde Duruk, babası ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmesiyle birlik ortalık karışıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Kardeşlerim dizisi yeni sezonda yaşanan tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde. Peki dizinin kadrosunda kimler var? Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezondan ilk görüntüler yayınlandı. Kadroya yeni katılan oyuncularıyla bu sezon da yine izleyiciyi ekran başında tutacak olan dizi, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin umut dolu hikayesi gerilim ve temposu yüksek sürpriz gelişmelerle devam edecek.

"Kardeşlerim" yeni bölümleri ile 11 Eylül'de Atv'de.

KARDEŞLERİM 19. BÖLÜM FRAGMANI

KARDEŞLERİM DİZİ HİKAYESİ NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Yapım: NGM Media

Yapımcı: Nazlı Heptürk

Yönetmen: Serkan Birinci

Senaryo: Gül Abus Semerci

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike)