Kardeşlerim 16. Bölüm'de neler oluyor? Kardeşlerim 16. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Kardeşlerim 16. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Kardeşlerim 16. bölümde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Kardeşlerim, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kardeşlerim dizisi 16. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kardeşlerim 16. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kardeşlerim 16. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

KARDEŞLERİM 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Kardeşlerim dizisinde, Harika sinsi planına Suzan'ı inandırıp kendi tarafına çekerken, Ömer'i okuldan attırmanın yollarını arar.

Ömer kendini savunmak zorunda kalır. Akif'le Nebahat Melisa'yı Kadir'den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye'den habersizdirler. Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar.