Kardeşlerim dizisi tekrarı ne zaman? Kardeşlerim 15.yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu!

Kardeşlerim dizisi ekrana gelen son bölümü ile aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kardeşlerim 15. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Peki Kardeşlerim 15.yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Son bölüm tekrarları ne zaman yayınlanıyor?

Kardeşlerim 15. yeni bölüm fragmanı Atv izleyicisi ile buluştu. Şubat aylarında ilk bölümü ile ekrana gelen Kardeşlerim dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Final yapacağı iddia edilen Kardeşlerim dizisinin 15.yeni bölüm fragmanı ile dizinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim yeni bölümleriyle cumartesi akşamı Atv'de ekrana gelecek.

KARDEŞLERİM 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KARDEŞLERİM DİZİSİNİN ATV'DEKİ YAYIN TEKRARLARI NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisi 14.bölümü ile 22 Mayıs Cumartesi saat: 20:30'da ekrana geldi. Daha sonrasında 23 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da tekrar bölümü ekranlarda yer alması bekleniyor. Aynı günün pazar gecesi saat 00:20'de tekrar bölümü yeniden ekranlarda olacağı belirtiliyor. İlerleyen haftada dizinin birçok gün içerisinde tekrar bölümlerinin yayınlanması sürdürülecektir. 24 Mayıs Pazartesi günü gecesi saat 00:30'da ekranlarda yer edinecek. Daha sonrasında 25 Mayıs Salı günü saat 00:15'de tekrar bölümü yayında olacak.