Atv Kardeşlerim son bölüm full izle, kesintisiz! Kardeşlerim 14. bölüm izle tek parça!

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim dün akşam 14. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan 4 kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan Kardeşlerim dizisinde bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Ömer hastanede yatarken Suzan yanından ayrılmaz. Orhan'la Şengül'ün yaşadığı büyük tartışma sonucu, Şengül evi terk eder....

Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim dün akşam 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Melisa Kadir'in yarım bıraktığı okulu bitirmesi için destek olurken, Doruk Asiye'nin yanında olmak için Selim'in kafesinde çalışmaya başlar. Suzan Ömer'in imzaladığı sözleşmeyi yırtar ve Ömer'le bağ kurmaya çalışır...

KARDEŞLERİM 14. BÖLÜM İZLE!


KARDEŞLERİM 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

''Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklıklarını topluyorum''

Ömer hastanede yatarken Suzan yanından ayrılmaz. Orhan'la Şengül'ün yaşadığı büyük tartışma sonucu, Şengül evi terk eder.

Melisa Kadir'in yarım bıraktığı okulu bitirmesi için destek olurken, Doruk Asiye'nin yanında olmak için Selim'in kafesinde çalışmaya başlar.

Suzan Ömer'in imzaladığı sözleşmeyi yırtar ve Ömer'le bağ kurmaya çalışırken, Harika'nın çıldırması an meselesidir. Harika, Ömer'i evinden ve annesinden uzaklaştırmak için gözünü iyice karartır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.

Annelerini ve babalarını kazaya kurban veren dört kardeşin, amca ve yengesi tarafından da evlerine alınmayışı sonunda yarı aç, yarı tok bir kümeste yaşamlarını devam ettirmeye çalışmaları ekranlara geliyor. En küçükleri yaklaşık 6 yaşında olan kardeşlerden en büyükleri olan Kadir'in kardeşlerini okutmak ve yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla canla başla mücadelesi dizide yer alıyor.