ATV Kardeşlerim 11. bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim 11. bölümü ATV'de yayınlanıyor. Hem anne hem de babalarını bir anda kaybeden 4 kardeşin hikayesini konu alan yapım, izleyenleri ekrana kilitliyor. Dizi her hafta reytinglerde rüzgar estiriyor. Kardeşlerim 11. bölümde Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. İşte Kardeşlerim 11. bölümü ve yaşanacaklar...

Kardeşlerim 11. bölümü bu akşam ekrana geliyor. ATV'de yayınlanan yapım dizi reytinglerde üst sıralarda bulunuyor. Kardeşlerim 11. yeni bölümde bu hafta Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen Kardeşlerim 11. bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜM FULL İZLE!

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ben anlamam toptan tüfekten, Ben anlamam taştan yürekten..."

"Neyim olursa ol ama hayal kırıklığım olma, orası çok kalabalık, tanıyamam..."

Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.

Annelerini ve babalarını kazaya kurban veren dört kardeşin, amca ve yengesi tarafından da evlerine alınmayışı sonunda yarı aç, yarı tok bir kümeste yaşamlarını devam ettirmeye çalışmaları ekranlara geliyor. En küçükleri yaklaşık 6 yaşında olan kardeşlerden en büyükleri olan Kadir'in kardeşlerini okutmak ve yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla canla başla mücadelesi dizide yer alıyor.

Savaşçı 103. bölüm full izle! Fox Tv Savaşçı son bölüm izle tek parça!

Gönül Dağı 26. yeni bölüm full izle! Gönül Dağı son bölüm izle tek parça!