Karanlık Dalgalar (Dark Tide) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Gerilim filmi sevenler ekran başına! Karanlık Dalgalar (Dark Tide) filmi Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Halle Berry ve Olivier Martinez'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda John Stockwell oturuyor. Filmde milyoner bir iş adamı ile kafes olmadan köpekbalığı belgeseli çeken köpekbalığı uzmanının yaşadıkları anlatılıyor. İşte Karanlık Dalgalar filmi oyuncuları ve konusu...

Heyecan dolu sahneleriyle izleyenlere soluksuz dakikalar yaşatan Karanlık Dalgalar filmi konusu ve oyuncuları ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Olivier Martinez ve Halle Berry’nin başrollerini paylaştığı dizinin yönetmenliğini ise Amerikalı yönetmen John Stockwell üstleniyor. Milyoner bir iş adamı tehlikeli bir köpekbalığı dalışına çıkmak istemektedir. Köpekbalığı uzmanı Kate çaresizce teklifi kabule eder ve yeryüzünün en ölümcül bölgesine doğru yola çıkar.

KARANLIK DALGALAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kate Mathieson, köpek balıkları hakkında uzman bir dalgıçtır. Bir dalış sırasında ekip arkadaşı, köpek balığının saldırısı sonucunda ölür. Büyük bir şok yaşayan Kate, bu olayın etkisini üzerinden atamaz ve mesleğinden uzaklaşır. Ancak günün birinde eski sevgilisi Jeff, onu William Brady adlı zengin bir iş adamıyla tanıştırır. Brady, köpek balıklarının cirit attığı denizde dalış yapmayı istemektedir. Kate'den de kendisine rehberlik etmesini ister. Kate teklifi kabul eder ama kendisini nasıl bir tehlikenin beklediğinden habersizdir.

KARANLIK DALGALAR OYUNCULARI

Halle Berry Rolü : Kate Mathieson

Olivier Martinez Rolü : Jeff Le Grange

Luke Tyler Rolü : Luke Brady

Mark Elderkin Rolü : Tommy

Sizwe Msufu Rolü : Themba

Ralph Brown Rolü : William Brady