Kara Tahta hangi kitaptan ve diziden uyarlama? Kara Tahta dizisi uyarlama mı?

TRT 1 ekranlarında 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi odağı oldu. Dizinin konusunu beğenen izleyiciler “Kara Tahta dizisi uyarlama mı?“ sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Kara Tahta dizisi hangi diziden uyarlama?

Başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner'in paylaştığı Kara Tahta dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başladı. Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan dizi konusuyla büyük ilgi topladı. Dizinin bir kitaptan ya da diziden uyarlama olup olmadığı da merak edilen konulardan bir tanesi oldu.

KARA TAHTA DİZİSİ UYARLAMA MI?

30 Mart Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi dikkat çekici konusuyla akıllara uyarlama olup olmadığı sorularını getirdi. Çekimleri Edirne'de yapılan Kara Tahta dizisin uyarlama olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dizinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor.

KARA TAHTA HANGİ KİTAPTAN VE DİZİDEN UYARLAMA?

Kara Tahta dizisinin herhangi bir dizi ya da kitaptan uyarlama olmadığı biliniyor. Senaryosunu Erkan Birgören'in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor.